Căutare

Pick up discuri pentru masina ta

Ridicați discurile
Lățime
Marcă comercială
Diametru
Greutatea discului
DIA
Ridica
Fiabilitate și calitate
Garanție de 1 an împotriva oricăror cazuri cu înlocuire
Recompensă pentru vânzări mari

Marci

Jante auto pentru toată lumea

Magazinul online Jante vinde discuri auto de diferite mărci cunoscute, care sunt foarte apreciate de proprietarii de mașini. Vă oferim doar roți de înaltă calitate pentru mașinile pe care le puteți cumpăra în Moldova. Toate discurile pe care le avem în stoc sunt garantate de producător, deci dacă găsiți un defect, puteți schimba discurile sau puteți lua banii.

În plus, avem la vânzare anvelope și alte componente (uleiuri de motor, baterii, covorașe, produse chimice auto, lame ștergătoare). Catalogul are o listă largă de mărci de produse de la producători populari și avem, de asemenea, o gamă largă de prețuri, de la cele mai ieftine la cele foarte scumpe, la gustul dvs.

Comandați discuri pentru mașini în magazinul online Jante

Pentru a cumpăra discuri în magazinul nostru online, trebuie să alegeți marca și tipul de discuri, precum și să specificați marca mașinii. Toate acestea vă vor ajuta să faceți alegerea corectă și veți fi siguri că ați achiziționat cele mai bune roți auto.

Dacă mașina dvs. are nevoie de reparații, puteți contacta serviciul nostru auto Jante, care se ocupă de diferite tipuri de întreținere și reparații auto la prețuri accesibile. Specialiștii noștri sunt calificați și au o vastă experiență în repararea diferitelor mărci de autoturisme.

Ofertă specială la cumpărarea discurilor

Când achiziționați discuri pentru o mașină în magazinul nostru online, vă oferim o reducere la serviciul de service auto pentru înlocuirea discurilor vechi cu altele noi. Vă veți bucura de serviciul nostru rapid și de servicii de calitate. Magazinul nostru online Jante oferă o garanție pentru toate bunurile și serviciile serviciului auto.

Veți găsi contactele magazinului nostru pe site. În plus, puteți comanda un apel specificând pur și simplu numele și numărul dvs. de telefon, după care vă vom contacta cât mai curând posibil. Dacă aveți nevoie de sfaturi cu privire la selectarea roților auto, puteți contacta managerii noștri și vă vor răspunde la toate întrebările.

Vreau să-l găsesc..